Thorens Synthesizer Greatest

Synthesizer Greatest

Lang leve marktplaats en discogs. Mijn geliefde verzamelaartjes Synthesizer Greatest zijn bijna compleet op vinyl. Deze veelvuldig op TV geadverteerde serie was destijds op CD en LP te koop. Natuurlijk heb ik de CD’s nog maar voor een prikkie was op marktplaats en discogs aan deze edities te geraken.

Ondanks dat Volume 5 als subtitel “The Final Episode” mee heeft gekregen zijn er destijds nog een Synthesizer Greatest Volume 6 en Synthesizer Greatest Volume 7 verschenen. Die laatste 2 zijn vooral in Spaanse contreien nog terug te vinden. Nu weet je in ieder geval waar je me nog blij mee kan maken 😉

5 LP’s bomvol met muziek van Vangelis, Jarre, Kitaro, Serra, Morricone, Parsons, Hammer e.a. Dat heeft Ed Starink toch maar mooi ingespeeld allemaal… Toegegeven, de platencollectie wordt erg compleet…