obi logo

#baszoekteencollega (systeembeheerder)

Deins jij niet terug voor een Small Business Server migratie? Ben je niet bang om een server omgeving op een vmware laagje op te tuigen? Migreer jij sql databases en Exchange mailservers met gemak naar een nieuwe Windows server versie? Pak je die nieuwe firewall er ook wel bij? Dan zoek ik jou als nieuwe collega bij OBI!

Als beheerder bij OBI ontwerp, implementeer, migreer en onderhoud je Windows Server/Client netwerken waarbij gebruik wordt gemaakt van virtualisatie op basis van VMWare Vsphere Hypervisor. Richt je een backup oplossing on- en offsite in met behulp van Veeam Backup & Recovery en werk je verder met pfSense firewalls, aruba switches en ubiquity accesspoints.

Klinkt dat als muziek in je oren? Kijk dan voor de actuele vacatures op www.obi.nl of neem meteen contact op met Roger Zweegers via roger@obi.nl, of 0646006006.
Meldt vooral “#baszoekteencollega“!

obi logo