Guns N’ Roses – Knockin’ On Heavens Door

Kippelvel! Dat had ik destijds, kippenvel. Het was 20 april 1992 en ik zat met een reel to reel band in de aanslag om via pap en mams Sony TC377 bandrecorder het hele Freddie Mercury Tribute op te nemen.

Tijdens het tribute concert kwamen al mijn helden (buiten Queen zelf) aan bod, Metallica, Def Leppard en Guns N’ Roses. Die laatste kwamen op met Paradise City, maar daarna vlamden ze met een live versie van Knockin’ On Heavens Door. Geweldig!

Later volgde natuurlijk nog het optreden van de overgebleven Queen leden met Joe Elliot, Slash, Roger Daltrey, Zucchero, James Hetfield, Robert Plant, Paul Young, David Bowie, Annie Lennox, Seal, George Michael, Elton John en natuurlijk Axl Rose.

Ik ben blij met mijn 7″ van Knockin’ On Heavens Door. Zowel de album- als live-versie staan erop.