Rockford – Broken Records

Vandaag landde een pakket met daarin het album Broken Records van de Nederlandse band Rockford.

We schrijven Recordstore Day 2023 als ik ‘s morgens bij Platenzaak Wil’m in Veghel een demo van Rockford in mijn handen gedrukt krijg van iemand van Grungepop records. Nadat ik de cd op de weg terug naar huis had beluisterd ging ik meteen even googlen.

Al snel kwam ik terecht op de site voordekunst.nl waar iets over een vinyl crowdfund te vinden was… ik was snel om…

Nu, een jaar later, een geweldig gave rode plaat op de mat. Rockford het was het wachten waard! De plaat klinkt fantastisch!

Gelimiteerd uitgebracht, 300 stuks, op rood transparant vinyl en verpakt in een mooie gatefold. Inclusief een booklet, stickers, guitar picks en een begeleidende brief. Echt supergaaf gedaan.