hsi domein & hosting service nl

Spookfacturen HSI Domein & Hosting Service NL

Let op wanneer je brieven ontvangt van HSI Domein & Hosting Service NL. Deze firma brengt je een proforma factuur uit voor diensten die je nog niet bij hen afneemt. Negeer deze factuur en maak niets over.

De truc zit hem in de kleine lettertjes onderaan de (proforma) factuur die je ontvangt. Deze factuur geldt dus als order bevestiging.

Gaarne willen wij u informeren dat u in de toekomst uw factuur uitsluitend digitaal gaat ontvangen. Zowel voor als na betaling is het altijd nog mogelijk om uw bedrijfsgegevens te wijzigen. dit kan door de gewijzigde bedrijfsgegevens per mail aan ons te verstrekken .Op grond van de aan ons op basis van het bovenstaande verleende opdracht welke als faktureringsgrondslag dient, leveren wij u de navolgende dienst; het registreren van de .co of .info domeinextentie gekoppeld aan uw huidige .nl.domeinnaam, indien u akkoord gaat met het bovenstaande is uw domeinregistratie geldig van de termijn zoals hierboven beschreven.Let op! dit is een aanbieding en geen factuur, betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging. Mocht tijdige betaling uitblijven vervalt onze dienstverlening en verblijft de domeinextentie opkoopbaar voor derden.