Paddestoelen en gehakt saus met gnocchi

Begin met het pakken van een wok en een koekenpan. Vervolgens pak je een tweetal verpakkingen paddestoelensoep mix uit. Snipper eerst de ui want deze heb je als eerste nodig. Vervolgens snij je de diverse paddestoelen in niet al te kleine stukken.

In de koekenpan doe je een beetje olijfolie en bak je in ongeveer een kwartiertje de gnocchi lichtbruin en krokant van buiten. Tegelijkertijd zet je de wok op een hoog vuur met wat olijfolie erin. Daarin bak je een gesnipperde ui lichtbruin alvorens je de grof gesneden paddestoelen eraan toevoegt. Vervolgens doe je 500gr gehakt in de wok en bak je deze rul.

Kruimel een bouillonblokje boven de wok, doe er een pakje kookroom bij en naar eigen inzicht een papje van water en bloem. Maak de saus zo dik als je zelf wil…