Stokje van Susse

404187_10150498070163540_714579833_n

Een feestelijk maar snel te bereiden gerechtje.
Het “susse-stokje”.

Benodigdheden:

  • 3 afbak stokbroodjes
  • 1 pond gehakt
  • 1 ons ontbijtspek
  • 1 zoete rode paprika
  • 2 uien
  • 6 plakken kaas
  • Stroganoff of Provençaalse kruiden
  • Heinz Tomato Frito

Bereidingswijze:

Snij de afbak stokbroodjes horizontaal door het midden. Strijk de helften in met Tomato Frito. Neem het gehakt, waar je Stroganoff of Provençaalse kruiden onder mengt, en maak hier rolletjes van. Deze rolletjes leg je op het broodje en kneed je uit totdat je een laagje gehakt over het gehele brood hebt.Van de uien en zoete paprika snij je ringen, deze leg je bovenop de laag gehakt. Snij de plakken kaas doormidden zodat ze net het brood kunnen bedekken en leg deze bovenop de laag paprika / ui. Als laatste stap in de voorbereidende fase is het diagonaal er overheen leggen van het ontbijtspek.

Vervolgens leg je de broodjes 15min in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Smakelijk eten 😉