the q up automatic tonearm lifter

The Q UP automatische toonarm lift

the q up automatic tonearm lifter

Waar we in de woonkamer met de Dual 704 het gemak van een automatische afslag hebben, is daar op de Thorens TD160 in mijn werkkamer geen sprake van. Na lang beraad heb ik gekozen voor de simpele Q UP. Doorslaggevend was dat The Q UP ooit een ook door Thorens op de markt is gezet.

the q up automatic tonearm lifter

Het apparaatje is uiterst simpel maar ook uiterst doeltreffend. Met een schuif aan de linkerzijde stel je kracht in die nodig is om de ontgrendeling van de lift te activeren. Daarnaast zitten er enkele hoogte blokjes bij en kun je The Q UP in diens houder tamelijk gemakkelijk verschuiven voor fijn afstelling van de plaatsing.

the q up automatic tonearm lifter
the q up automatic tonearm lifter